Kickboxningslandslaget

boson.jpg

 

I våras blev jag anlitad av Kickboxningslandslaget för att skapa en grenprofil, alltså ett dokument som belyser och förklarar vad som krävs för att bli en Kickboxare av landslagskaliber. Dokumentet ska även innehålla upplägg för tester och träningsförslag. Ett fantastiskt kul uppdrag, stimulerande men lite skrämmande med ansvaret. Dokumentet är nästan klart och i helgen omsattes en del av allt det teoretiska i praktiken då det var dags för landslagsuttagning på Bosön.

Det blev en otroligt härlig helg! Mycket jobb med förberedelser av tester och logistik och ganska nervöst med nästan 30 av landets bästa Kickboxare på plats. Testerna måste vara relevanta och logiska, vilket jag tycker jag lyckades bra med. Tidigare år har en del deltagare skadat sig under testerna, andra tester än de vi valde i år, detta slapp vi som tur var i år.

En grymt härlig helg är över, tack alla deltagare för era fina insatser.. och tack ledningen för Kickboxningsförbundet för förtroendet och hjälpen med testerna i helgen!

13 aug 2012