Personlig Träning

 

Personlig träning med variation och struktur

Med erfarenhet och akademiska kunskaper inom anatomi, fysiologi och träningslära är detta våra främsta verktyg; att kunna variera och strukturera träningen för att nå de uppsatta målen.

 

Styrketräning och rörlighet på gym eller i naturen

/sate.jpg/10370616-10152181755069582-1672063801-n.jpg

Oftast tränar vi utomhus på Karlbergs motionsområde eller i Hagaparken. På Karlberg finns, en mängd redskap och möjligheter för styrketräning utomhus. Vissa tider finns jag i Älvsjöskogen, runt Årstaviken eller i Nackareservatet.

Löpning, konditionsträning och förbränningsträning 

Oavsett om du satsar på milen på 35min, ett marathonlopp eller vill komma igång och kunna jogga 3km så är vi lika engagerade och måna om att du ska nå ditt mål, vi börjar från grunden eller där du befinner dig just nu.

 

Simning, cykling och skidåkning

hakan8.jpg/img_2544.jpg

Med flera tävlingar i En Svensk klassiker och triathlontävlingar finns erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig att komma igång med simning, cykling och löpning på olika nivåer. 

Så här går det till

Första mötet. Vi träffas för en första konsultation och tillsammans kommer vi fram till dina mål, delmål och slutmål. Detta möte är gratis och sker ofta över en fika eller via telefon. Tidsåtgång: ca 30min

Var tränar vi? Oftast tränar vi utomhus på Karlbergs motionsområde eller i Hagaparken. 

Styrketräningen på gym sker på Delta gym på Hälsingegatan 5 http://deltagym.com/ 

Observera att du måste ha tränings-/medlemskort på Delta, något du löser med dem.

Paketpriser

 

Test

Många har problem med något knä, rygg eller axlar. Vi träffas på Delta gym och genomför en enkel konditionstest, rörlighetstester och enkla styrketester för att se om du har muskulära obalanser och hur din rörlighet och kondition är. Detta rekomenderas starkt för att förebygga framtida besvär och för eventuellt kommande träning via något av paketen kan programmen skräddarsys för att åtgärda eller förebygga besvär.

Pris: 1500kr

Kostanalys

Du skriver kostdagbok fyra dagar som utvärderas. Förändringar utifrån hur du brukar äta och dricka föreslås och du får även ett 10-veckors kostprogram med förslag på hur du kan förändra din kost för att nå dina mål. Kommunikationen sker via ett fysiskt möte om ca 50minuter samt via mail.

Pris: 1000kr

Coachingsamtal

Coaching och stöd via samtal, givetvis under sekretess, kan vara en god hjälp på vägen mot målet. Med kunskap inom samtalsmetodik, idrottspsykologi och pedagogik samt erfarenhet av coaching av personer med till exempel ätstörningar, personer som elitsatsar och personer som varit eller är utbrända kan dessa samtal vara ett bra kompliment till det mera fysiska med träningen.

Pris: 700kr per tillfälle

 

5- paket träning

Vi tränar efter ditt program, skrivet baserat på Testerna, 5 tillfälle enligt vad vi bestämt. Löpning, styrketräning, simning (crawl), rullskidor, skidor, cykling eller cirkel/bootcamp utomhus. Du får ett 10-veckorsprogram med detaljer för hur du ska träna utöver de tillfälle vi tränar tillsammans. Passet är 55minuter långt och innehåller i mån av behov även stretch och enklare massage.

Pris: 5000kr

10- paket träning

Vi tränar efter ditt program, skrivet baserat på Testerna, 10 tillfälle enligt vad vi bestämt. Löpning, styrketräning, simning (crawl), rullskidor, skidor, cykling eller cirkel/bootcamp utomhus. Du får ett 10-veckorsprogram med detaljer för hur du ska träna utöver de tillfälle vi tränar tillsammans. Passet är 55minuter långt och innehåller i mån av behov även stretch och enklare massage.

Pris: 9000kr första 10-paketet

Pris vid köp av mer än 10 tillfälle: 8500kr/ 10-paket

 

 

Rabatter

Som kund erhåller du följande rabatter med våra sammarbetspartners:

Haglöfs Koncept store 20-30% beroende på årstid

Head swimwear 10-20% beroende på årstid och produkter

Alpha-Plus kosttillskott 15%

Polar pulsmätare 15%

Samarbetspartners 

Vi samarbetar med läkare, massörer, psykoterapeuter, sjukgymnaster och kiropraktorer och vid behov slussas du vidare till någon av dessa.

 

Betalning sker mot faktura efter första träningstillfället och före andra träningstillfället.  Företaget är registrerat 1994 och jag innehar F-skattsedel.

 

Exempel på upplägg

Löpare/Konditionsidrottare - nybörjare

Vill du komma igång med löpning på ett effektivt vis är detta programmet för dig. Efter ett första träningspass med maxpulstest skapar jag ett program för att du ska komma igång och få prova på olika löpträningsformer. Tillsammans bestämmer vi hur ofta vi ska träna tillsammans men ofta är 1 - 2 pass per vecka det bästa, övriga 1-2 träningspass sköter du själv. Vill du ha hjälp under veckans samtliga träningspass ordnar vi det.

Löpare/Konditionsidrottare - specifikt mål

Du är i ganska bra form redan, tränar regelbundet ett par gånger i veckan genom löpning eller annan motionsform, men vill nu komma i form för ett speifikt mål. Tillsammans lägger vi upp ett program som leder dig mot ditt mål. Du sköter merparten av träningen själv men veckans kvalitetspass, ofta i form av intervallträning genomförs under övervakan från oss.. Programmet innehåller löpträning samt styrketräning med kroppen som vikt men kan även innehålla gymträning.

hakan10.jpg

 

En Svensk Klassiker, cykling, simning, skidåkning, löpning


Vätternrundan, Vansbrosimningen, Vasaloppet och Lidingöloppet, alla loppen eller bara enstaka - välj själv, men det är riktigt kul att jobba ihop under ett helt år för att genomföra dessa lopp, eller nadra lopp inom de olika grenarna. Vi skapar ett program som passar dig utifrån din nivå och dina mål.

 

Gym - kom igång

Vill du börja träna på gym, med vikter, maskiner och konditionsträning, skapar vi tillsammans ett program efter dina förutsättningar. Hur ofta du tränar med oss och hur ofta du tränar själv är upp till dig.

Gym -  erfaren styrketränande eller löpare, eller rehab

Har du "fastnat" i utvecklingen, behöver en nytändning eller bara hjälp att strukturera din träning så ordnar vi detta. Kanske du råkat ut för någon skada och vill nu komma tillbaka till din gamla form. Du bestämmer hur ofta vi tränar tillsammans. I de flesta fall tränar vi tillsammans 2-5 gånger under inledande veckan, därefter tränar du själv några veckor. Efter ca 4 veckor upprepar vi detta med ett nytt program. Om du varit skadad, genom gymträning eller löpning, skapar vi ett åtgärdsprogram för att få dig tillbaka i form.

Viktminskning

Om viktminskning är ditt primära mål är en kombination av träning och förnuftig kosthållning ett måste. Dessutom måste det vara enkelt och kul, en inte helt lätt uppgift och omställning. Vi skapar ett program för förändring av både kostvanor och träning. Hur ofta och hur vi tränar är något som bestäms från fall till fall. Träningen bör bestå av både konditionsträning och styrketräning, utomhus eller på gym

Kombi

Vill du "bara" komma i form, bli starkare och må bättre kanske ett program med olika träningsformer är det bästa för dig, vi skapar ett unikt och individuellt program för dig och ditt mål.

Det kostar inget att fråga, maila mig gärna, eller ring, så kan vi förutsättningslöst se om vi ska gå vidare.

 hakan.jorgensen@telia.com

070-2192789